Prijslijst

06-83434537

contact.siriustouch@gmail.com


Soestdijkseweg Zuid 257

 Bilthoven


Prijslijst behandelingen 2019-2020MASSAGE THERAPIE

Aroma Ontspannings Massage

Een ontspannende massage voor rust en diepe ontspanning


Aanbevolen voor diegenen die echte ontspanning zoeken. Deze rustige massage is ervoor om spanning en stress weg te nemen. Daarnaast wordt er aromatherapie toegepast gebasseerd op jouw stemming en behoeftes. Deze algehele lichaamsmassage omvat daarnaast ook een zachte gezichts- en hoofdhuidmassage.


€ 60,- *60 minuten

€ 75,- *75 minuten

€ 90,- *90 minuten

Meest gekozen

Mindfulness Massage

Een ontspannende massage die je naar het hier en nu brengt


Aanbevolen voor diegenen die nieuwe energie en tegelijkertijd ontspanning zoeken. Dit is de massage om uw lichaam weer nieuwe energie en bewustwording mee te geven. Deze massage voelt als het langzaam ontwaken uit een diepe slaap. Bij deze volledige body and mind massage worden rustige circulerende strijkingen gebruikt van het hart af. Naast het gebruik van aromatherapie, zal deze massage afgesloten worden met een body scan voor volledige bewustwording van het lichaam. 


€ 60,- *60 minuten

€ 75,- *75 minuten

€ 90,- *90 minuten


Restorative-Yoga Massage

Een rustgevende massage in combinatie met yoga principes bij chronische aandoeningen & pijnklachten


Een Restorative yoga massage heeft een meditatief karakter. De behandeling wordt gestart met een korte meditatie en body-check om zo te ervaren hoe jouw lichaam zich daadwerkelijk voelt. Daarna volgt er een serie van ontspanningsoefeningen om zo het lichaam te laten

wennen aan volledige ontspanning. De behandeling wordt verder vervolgd op de massagebank met een aandachtige ontspanningsmassage gericht op de meridianen van het lichaam.


€ 60,- *60 minuten

€ 75,- *75 minuten

€ 90,- *90 minuten

Reiki - Massage

Een energetische massage voor meer energie


Tijdens deze aandachtige massage wordt er gebruik gemaakt van Reiki principes. Reiki verzorgt, herstelt en kalmeert. Het verhoogt de algehele energie, bevordert een gevoel van welzijn en vermindert stress. 


€ 70,- *60 minuten
Hot-stone Massage

Een warme en rustgevende massage voor sereniteit en balans


Een hot stone-massage helpt om spanning weg te smelten, je kalm te maken en je in balans te brengen. Tijdens een hot-stone massage worden warme platte basalt stenen op het lichaam geplaatst. De rustgevende warmte werkt onmiddellijk op de spieren en kalmeert het zenuwstelsel.


€ 60,- *60 minuten

€ 75,- *75 minuten

€ 90,- *90 minuten

Massage bij Fibromyalgie

Een pijnverlichtende & rustgevende massage afgestemd op jouw lichaam 


Het is een massagevorm welke hoofdpijn en pijn in spieren vermindert en heeft een zeer positieve invloed op het slaappatroon. De massage bij fibromyalgie is volledig afgestemd op de gevoelige plaatsen (tenderpoints) op het lichaam en richt zich daarnaast op de gebieden welke specifiek worden aangegeven. De massage is aandachtig en rustgevend. 


Fibromyalgie massage is niet bedoelt als genezing van fibromyalgie maar als middel om verlichting te brengen in de pijnklachten. Het effect hiervan is dat het lichaam zich beter gaat ontspannen. Deze massage kan geheel naar wens aangepast worden en/of ingekort worden als de massage te intens wordt ervaren bij de pijnklachten. 


€ 60,- *60 minuten

€ 75,- *75 minuten

€ 90,- *90 minuten

YOGA 

Privéles restorative, chi of yin yoga op locatie of bij jou thuis

Bewustwording, meditatie & ademhaling


Je krijgt persoonlijke instructies die gebaseerd zijn op de behoeften van jouw lichaam en geest. Het helpt je om te gaan met het verkennen van jouw grenzen en mogelijkheden. Ook helpt het je om zelfvertrouwen terug te krijgen en te werken aan bewustwording van oude patronen.  Je leert ook hoe je op een veilige manier yoga kunt beoefenen.


De privéles wordt afgestemd op jouw doelen en behoeften. Hierbij geef je van tevoren aan wat jouw wensen zijn. De lessen kunnen op locatie worden gegeven of bij jou thuis. 


€ 50,- *60 minuten

€ 80,- *90 minuten

HAPTOTHERAPIE

Coming soon! 

Prijslijst rittenkaart 2019-2020 Bent u tevreden over mijn behandelingen en wilt u vaker terugkomen?


U kunt een rittenkaart aanschaffen voor 5 of 10 behandelingen. U ontvangt dan 1 gratis massage of yoga sessie van 60 minuten bij 10 ritten en 1 gratis massage of yoga sessie van 30 minuten bij een 5 rittenkaart.  

5 of 10 rittenkaart

MASSAGE THERAPIE

10 massagesessies

van 60 minuten

€ 540,-

(incl. 60 min gratis massagesessie)


5 massagesessies

van 60 minuten

€ 270,-


YOGA

5 of 10 rittenkaart

10 prive yogalessen

van 60 minuten

€ 450,-


5 prive yogalessen

van 60 minuten

€ 225,-

10 rittenkaart

MASSAGETHERAPIE & YOGA

5 massagesessies

+

5 prive yoga lessen

van 60 minuten

€ 500,-
In samenwerking met

06-83434537

contact.siriustouch@gmail.com

Soestdijkseweg Zuid 257,

3721 AJ Bilthoven

Copyright © Gitta Tournois/One.com. All Rights Reserved

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accepteren